Klubben
Fredericia Bueskytteklub så dages lys i 2010. Vi startede ud i det stille, men efterhånden som tiden gik blev vi flere medlemmer. I dag er vi ca. 30 aktive medlemmer. Klubben er kendt for dens hyggelige klubliv, hvor der er plads til alle. Vi hjælper hinanden og ret ofte sidder vi snakker over en kop kaffe og kage efter træning.

Bestyrelsen

Klubben har pt. ingen Formand, men bestyrelsen kan dog træffes på :  formand@fredericiabueskytteklub.dk

Bestyrelsesmedlem Jesper Hansen
Bestyrelsesmedlem Henrik Sørensen

Bestyrelsesmedlem Finn Larsen

Bestyrelsesmedlem Mogens Nymark MN@Fredericiabueskytteklub.dk
Kasserer Irene Thomsen kasserer@fredericiabueskytteklub.dk
Skiveskydning /
 3D skydning

Klubben startede med at skyde på skiver i lang tid, men efter at klubben fik nogle medlemmer som der gerne ville skyde på 3D dyr, endte det med at klubben afholdte dens første 3D stævne i Oktober 2012 hvilket blev en succes. Dette resulterede i at i Oktober 2013 blev klubbens andet 3D stævne afholdt.