Velkommen til Fredericia bueskytteklub.
 Her er det muligt at se lidt om Fredericia Bueskytteklub og få informationer om bueskydning generelt. Hvis I/du har nogen spørgsmål så skriv endelig.

I er velkommen til at komme og prøve og se om det er noget for jer. Man behøver ikke at være rutineret for at prøve.

 

Sæson afslutning 2014-2015
Fredericia Bueskytteklub har i de foregående weekender været til mesterskaber – dette både jyske og danske mesterskaber. Først blev de jyske mesterskaber i Varde overstået og her tog klubben 2 medaljer med hjem til klubben – således fik: Tommy Bindesbøl guld i herre senior barbue Irene Thomsen sølv i dame master compound Herudover fik vi 2 4. pladser og en del 5 pladser. Ved de danske mesterskaber for senior og master havde klubben sendt 2 skytter afsted. Resultaterne blev: Finn Larsen bronze i herre master compound og Tommy Bindesbøl fik den utaknemlige 4. plads. Under disse mesterskaber satte Finn Larsen dansk rekord i finaleskydningen med 144 point ud af 150. Som det sidste mesterskab kom mesterskaberne for handicappede, her havde klubben Dennis Pedersen med. Dennis opnåede en flot sølvmedalje.

 

Bue typer
Der findes forskellige former for buer, lige umiddelbart tror man ikke at en bue er andet end et stykke træ med en snor. Men men, så bliver man hurtigt klogere. Vi vil her prøve at forklare lidt om de forskellige buetyper. Klik på billedet for at læse mere